Nolle-p

Jaha, då var årets nolle-p över med dunder och brak. Har visserligen inte varit med så mycket i år på grund av lägenhetsförsäljningen, men jag var däremot på finsittningen på restaurang Hugos. Helgrymt och Halvkasst hade gjort ett riktigt bra jobb med bra och roliga toastar! Kvällen bjöd på allt, spex, prisutdelning, skrämsel av toastarna, dans och prat med underbara människor!

Tack Helgrymt och framförallt Halvkasst för ett bra nolle-p!! Ni var superbra!

Räktoast, fläskfilé med potatisgratäng och vaniljpannacotta stod på menyn och det var helt ok! Man tänker ju inte så mycket på maten på en sittning, det finns ju så mycket andra grejer att roa sig med... alla spex och lekar som toastarna gjorde... Jag fick äran att vara med i 2 lekar, bild på mig, Urre och Dure och Stig Helmer, vem skulle bort? Jo jag för att jag kan åka skidor, sen fick jag gå upp på scen, men då skulle inte jag bort, Frippe skulle bort då då han varit Helgrymtare två gånger och vi andra Halvkasstare en gång.. Det var en rolig lek!! Kunde knäcka en av de andra bilderna också... så det var ju roligt! (även om jag visste från början var det var...)

Dagen har bjudit på ny mobil, var och hämtade min på MediaMarkt, sen hämtade jag mina böcker som kommit och så har jag varit och tränat, spin. Nyss blev det fjärilsmakaroner och köttfärsås om nu om en stund ska jag dammsuga och dona lite här inför visningen i morgon kväll! Undra vad man ska hitta på då... Ja, det löser sig nog...






Avslutar med två bilder från en promenad i somras vid farmor och farfars stuga Hultaberg.

Inlägg

Är ute i stugan och donar, tvättar lite kläder och förbereder för vart jag ska lagra alla mina grejer i flytten... Finns lite att göra kan man säga. Sover här också då jag ska till Äggskallestan i morgon och lämna in bilen, så skönt att slippa åka fram och tillbaka. Blir att sitta på något cafe eller bibliotek imorgon och läsa Den kvalitativa forskningsintervjun av Kvale och Brinkmann, jaja, det är något att göra i alla fall medans bilen meckas med... Hoppas det går fort...! Blir nog dock lite skitsnack med bilförsäljaren antar jag... Trevligt trevligt! Blir också spexträning och faddermöte innan favoriten kommer på besök, då blir det film Män som hatar kvinnor, hittade den på MediaMarkt idag för 88kr och vill ju absolut se den så tror den kan bli riktigt bra att se!

Ja, i tisdags var det München Hoben, mitt tredje och måste väll säga att det var helt ok! Något som inte var ok var att både ölen och cidern tog slut, hur går det ihop sig? Ja, inte rörde det mig så mycket i och för sig för då hade jag gått över till vatten! Men det fanns ju helt klart många fler än mig på det stället som ville ha... Träffade delar av Os gäng också, trevliga prickar! En av deras nollan också, åh vad skönt det var att inte vara fadder och faktiskt kunna säga till en person rakt ut att den drygar och att den kan lägga av med det på en gång för att jag inte accepterar det... Ja, en av nollan ik Lkpg som inte riktigt vet hur man pratar med folk... Sällan jag blir så irriterad på folk, skönt att jag inte stod själv där i alla fall.

Just nu är jag hungrig och sugen på lax med sallad, men ska äta hemmagjord burgare.. Imrogon blir det dock allt lax med sallad...

Dagen idag

Dagen var väldigt seg i början, ville inte alls gå upp när klockan ringde... Sov så skönt... Men men, var tvungen och dra mig upp i alla fall, för mäklaren skulle komma och O skulle skjutsas till bussen. Vid 9 var mäklaren här och mötet gick bra, redan imorgon är det full gång på marknadsföringen! Skönt att ha satt igång processen! Efter att mäklaren var här kom fotografen, varför hittar man alltid grejer efter att fotningen är klar... Gardin som ser konstig ut, kablar som låg tokfel... Jaja, jag är ju inte känd för att ha koll på läget liksom...

Eftermiddagen bjöd på lite to dos och ett pass spin. Fy 17 vad jobbigt det var, 40 pers i spinsalen och speglarna immade igen av värmen, det var verkligen helt sjukt varmt... Men kul var det! och det var nog tur det... Jockes pass är ju riktigt bra och de är alltid så jobbiga... Bra!

Kvällen har bjudit på äggröra, diskning och fix! Nu blir det till att plugga en stund!

Helg

Jaha, då var snart helgen till ända... Igår var det två svängar ut till stugan, en gång för att lämna grejer och en gång för att leverera armeringsjärnnät till pappa som höll på och fixa badrumsgolvet. Innan den andra rundan så plockade jag upp favoriten, så fick sällskap ut ialla fall och det var väldigt roligt! Väl hemma var det matlagning och vin på schemat, det var trevligt det med!

Idag söndag har vi haft Överkasstmötet. Det mötet resulterade i att Överkasst lär ha de bästa spexen! Vad ska man annars säga, med tanke på vilken tid det tog att göra dem.. Ja, de blev bra helt enkelt!

I morgon kommer mäklaren, får se vart det leder... Spännande att snart bli hemlös...

Flyttkartong

Dagen idag har bestått av att rensa och packa flyttkartonger. Jag har tid bokad med mäklare på måndag, tills dess ska lägenheten vara piffad, så nu håller jag på och packar grejer här så att det ska se ut som en lägenhet och inte en lagerlokal... Har varit ut till stugan med grejer två gånger idag, en vid lunchtid och en ikväll så att jag kan fokusera på städa och piffa imorgon så att jag blir klar med det till helgen, då vill jag göra annat. Blir i alla fall en runda till sopsorteringen imorgon, men det blir på em, efter föreläsningen. Helst gör jag nog det sist av allt i morgon så att städningen blir av först...

Har också varit och tränat idag, på Friskis och svettis, var innan sommaren jag körde spin så det var riktigt kul, var ju mest styrka jag körde i sommras. Nu har jag ialla fall ont överallt, i armar, mage och ben... men skönt är det... Har också fått MH-biljetten idag, så är riktigt taggad nu kan jag säga! Kommer bli grymt kul!

Onsdag

Vaknade ganska tidigt i morse och tog det lugnt, fixade lite med väskan, sorterade ut kvitton ur plånboken och ordnade lite så att jag hittar i väskan. Frukosten blev lagom sen så att jag kunde äta efter föreläsningen som jag var på mellan 13 och 15. Han glömde att ge oss en bensträckare, hade behövts, 2 timmar att lyssna på vad kunskap är är inte optimalt om man vill komma ihåg något efteråt kan jag säga. Tur man tog anteckningar i alla fall.. ska renskriva de nu så att man kommer ihåg något mer kanske!

På förmiddagen var jag och besiktiga bilen. Det gick galant så nu behöver jag infinna mig där om ett år igen! Skönt att det inte var någon problem med säkerheten med bilen! I like! Ikväll har jag varit och köpt målarfärg till mina föräldrar och även levererat ut den till stugan. Tanken var att börja rensa, men nu blir det i morgon i stället, har ju inga böcker så kan ju ändå inte plugga... Blir att kontakta mäklare i morgon också så att man kan få till ett möte i nästa vecka, så får vi se vart det leder!

Vart en fika med Skarran också mellan besiktning och föreläsning! Lika trevligt som vanligt! Så kul att vara tillbaka här och träffa alla underbara!

Nu jäklar

Nu jäklar ska jag väll kunna komma igång med bloggningen igen! Måste ta tag i detta, hur kul är det att läsa en blogg som inte uppdateras liksom. Nu är jag tillbaka till den östgötska staden igen, inte helt okluvet positivt.. är lite påfrestande med den ibland så gnälliga dialekten...  :) Men men, människorna bakom dialekten gillar jag ju så då får man stå ut med den!!

Nolle-p har börjat, det är riktigt kul och bara avra med på det man vill, softa runt bara och åka hem när man har lust eller när man bör för att man har andra saker att göra. Jag var med igår på stadsvandringen, det var skitkul! Vi har verkligen de bästa nollan!! Ikväll var det Ottenförfest och Otten som gällde, jag var med en stund på förfesten innan jag drog mig hemåt. Var med och sjöng lite och lärde ut lite sånger! Roligt var det! Men sen så var jag tvungen och dra mig, är ju en dag i morgon också med bilbesiktning och kunskapsföreläsning...

Rolig kursansvarig som drog parallellen, typ en sann uppsats gör att man inte blir knullad i röven. Det blev helt tyst i klassrummet och ingen visste vad man skulle säga... Ja, man kan verkligen undra vart han fick det ifrån... Han ville nog få en reaktion men fick ingen... Han blev mest tyst och sa några avslutande ord och fortsatte med att tack för sig...



Avslutar en bild från en av mina lediga dagar i sommar tillsammans med O från deras ö. Det var nice det, med bad och sol! Tror jag har badat hela 3 gånger i sommar... men det har ju varit ganska kallt i vattnet också...

Sommar, sommar, sol och regn

Nu var det verkligen en lång tid sedan jag skrev, men jag har jobbat och verkligen haft fullt upp. Nu på slutet har jag jobbat mycket kväll vilket gör att man får en liten annan dygnsrytm som ställer till det lite och man priorieterar det som man tycker är viktigt. Det har varit att göra matlådor och softa för att orka jobba sommaren ut. Det har varit ganska tufft att jobba, det blir mer och mer att göra, vilket å ena sidan är skitkul men å andra sidan så blir det ju mer och mer arbete på samma tid. Inte bra för varken personalen eller för brukarna.

Sommaren har verkligen sprungit iväg, jag fattar inte att skolan ska börja nästa vecka. Nolle-p börjar snart och det kommer nya nollan. Jag funderar på om det finns några man kommer känna igen, det blir en överraskning helt enkelt! Nyköping brukar ju alltid ha ett antal representanter varje år, lär ju vara så i år också.

Snart väntar flytten till sydligare breddgrader, blir nice på sitt sätt... men 17 vad jag inte vill bo på 23 kvm, jag spyr på det... Men men, förhoppninsvis är man därifrån snart...

RSS 2.0