Live to win - Låtarna som skrev mitt liv /Andreas Carlsson

I och med att jag flyttat ut på landet och bara har tre halvdåliga tvkanaler så har jag börjat läst igen! Så kul! Så avslappnande! Andreas Carlsson gör författardebut och berättar om sitt liv. Från barndomen till idag, ja... Helt ok, men man kan nog inte påstå att det var en riktig 10 poängare i alla fall, det vore att ta i tycker jag nog. Han berättar om en rad musikhöjdare och om hur det gick till när han skaffade sig ett hus i USA. Läs själva - det är en typisk biografi...

Nu är jag 15 hp från examen

Efter i torsdags, då jag fick reda på att jag klarat pmet och blev godkänd på kursen, har jag nu bara 15 hp kvar - tillika uppsatsen på g-nivå. (gamla c-uppsatsen). Helt sjukt. Vad händer sen? Livet börjar, eller vart ska jag jobba/bo... Ångest kallas det visst...

Barack Obama - fredspriset

Nja, jag vet faktiskt inte om jag tycker att det var rätt väg att gå. Kan inte riktigt se varför han skulle ha det, kan någon berätta för mig? Vad har han gjort som ska generera i ett fredspris?

Blev förresten en promenad i går kväll efter timmar framför pluggdatorn. I spöregn. I regnkläder. Men det var bra, det var skönt och det var välbehövligt med lite frisk luft. Riktigt välbehövligt! Man blir ganska dåsig av att titta in i en dataskärm i ett antal timmar. Efter promenaden blev det dusch och en snabb koll på tvn innan jag skämdes för deltagarna i Mammas pojkar, så då stängde jag av tvn och gick och la mig för att läsa! Är inne i en riktig läsarperiod nu, har läst klart Stieg Larssons triologi och är nu inne på Mons Kallentofts serie nu... Good books! Så skönt att ha hittat läsro igen, det är vad jag behöver för att fungera, en god bok och en annan värld! Att få koppla av och bli fri från alla måsten en stund! - Bra skit!


Det sprakar

Det sprakar i spisen, värmen sprider sig sakta sakta ut i huset. Värmen omslingrar sig och det blir lättare och lättare att inte frysa. Det var kallt i morse. 17 grader när jag kom ner, så då var det bara att sätta igång och elda - å andra sidan visste jag att det skulle vara kallt då jag inte eldade något igår. Jag har ju inte satt igång elementen än, vill använda eldning och de solljus som värmer huset - det värmer ganska bra!

Det sprakar även ute, löven går mer och mer in i sin höstskepnad, trädet som förra veckan var grönt ligger nu närmare gult. Det lyser upp och det blir ljust, solen värmer skönt. Temperaturmätaren visar på 12,2 grader. Perfekt promenadväder, men varför har jag då inte promenerat på två dagar - tur att spin är bokat till imorgon. Nej, känner mig stressad över pm:et som ska in på onsdag, så stressad att jag inte har ro i kroppen till att gå ett varv. Det är löjligt, jag vet, men vad gör man. Hoppas skriva bra idag och kunna ta lite ledigt i helgen så att promenaden kan få fart igen.

Helgen som var, var verkligen helt underbar. Inte vädret, det regnade hela helgen, men annars. Kommer leva på denna helgen länge - så ska det alltid vara!

Haha

Ibland lever blogg.se helt om, dublettinlägg utan styckeindlening... Galet...

Inte så aktiv just nu, skriver och skriver och skriver... så jag blir galet trött... Dure och jag funderade på ett stående möte med psykolog, vi blir ju så nedbrutna av detta skrivande som går åt fanders...

RSS 2.0