Helg

Oj vilken helg! O och jag har umgåtts som bara den! Vi var i Lövingsborg fredag till lördag och där grillade vi, klippte gräset, myste och hade det skönt tog saker som de kom helt enkelt! Riktig semesterfeeling! På lördagen gick vi bort till Notboa och satt där en stund och snackade lite skit! När vi kände oss klara med det åkte vi till Nyköping och softade en stund innan vi träffades igen och då var vi och hämtade flytvästar och var på City Gross och handlade. Det blev lövbiff, ris och sallad till mat, nice var det! Blev att titta på Julia Robertsfilmen som gick innan det var dags att tacka för oss för det var upp tidigt i morse.

Idag har dagen spenderats på Lilla Krokholmen som är O´s mammas sommarställe, riktigt nice var det och årets första dopp gjordes. På holmen var det jag, O, O´s bror och mamma samt mammans sambo. Det var riktigt trevligt, det blev grillning, korsordslösning, skitsnack och en kort eftermiddagslur! Solade också endel så nu har jag äntligen bytt färg, från blekast av de blekaste till att faktiskt ha fått upp en ordentlig grundfärg! Bra där!

I veckan som kommer blir det jobb, jobb, jobb... Har en del korta dagar så det är ju riktigt nice! Ska då försöka åka till Stendörren eller till Femöre, vi får se vart lotten faller, dock är ju Stendörren lägligt då det är smidigt att ta sig dit från Tystberga... Vi får se helt enkelt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0